Thursday 29 December 2011

Günlük Burç Tahminleri

Terazi burcu günlük yorumu
(24 Eylül - 23 Ekim)
Edilgen kişiliklere asla göstermediğiniz hoşgörü, bugünlerde bir anlamaya çalışma uğraşı içine girebilir. Arkadaş çevrenizde, doğal bir ilgi alanı gibi algılanıp önemsenen birinden aldığınız negatif elektriğin nedenini araştırmalısınız. Bugün dostluk ilişkilerinizi zirvelere çıkartabilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizde yoğun duygusal alışverişlere çok açık bir dönemdesiniz.

Aşk Yaşamı : İçinizdeki yaşama coşkusu ve aşka odaklanma arzunuz, birbirini karşılıklı kışkırtan iki duygu olarak yüreğinizle oynaşıyorlar. İdeal bir sevgili olarak görülmemeniz mümkün değil. Güvenilirlik konusunda ise, biraz sorulara açıksınız,

İş Yaşamı : Aktiflik ve girişkenliğiniz şu günlerde had safhada. Bundan yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızdan taşmak isteyebilirsiniz. Şansınızın tahriklerine kapılmamanız gerekiyor.

Para Durumu: Getiri, götürü hesaplarında biraz zayıf görünüyorsunuz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi düşüncelere sevk edebilir.

Dikkat: Doğal özelliklerin, sonradan edinilmiş alışanlıklar gibi kolayca ortadan kalkmayacağını bilmeniz gerekiyor. Daha rahat, daha girişken olması yönünde, çekingen birini geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.

Yay burcu günlük yorumu
(23 Kasım - 22 Aralık)
Akraba ilişkilerinizde geleneksel ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Bu ilişkilere biraz kuraldışı bakışınız, bazı dayanışmalarda imrenmeye dönüşebiliyor. Yakında çok etkilenebileceğiniz bir yolculuk söz konusu. İlk tanıştırıldığınız günden bu yana, yakınlaşma fırsatı bulamadığınız bir iş ilişkinizle, çok ortak yanlarınız olduğunu fark edeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Kararsızlıktan kurtulmanız gerekiyor. Sizi karşı durulmaz şekilde çeken bir heyecana bir türlü tavır belirleyemiyorsunuz. Mevcut duygusal sorumluluklarınız, sizi bakkal hesapları içine sokuyor.

İş Yaşamı : İş hayatında gevşekliğe karşı alerjiniz var. Buna gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabiliyor. Bir sorununuzda, koşulların size sunduğu çözümleri yetersiz bulurken, ilerde tümüyle çözümsüz kalabileceğinizi de düşünmelisiniz.

Para Durumu: Parayla ilişkilerinizde bir bezginlik içinde görünüyorsunuz. Kendinizi boşuna üzmemelisiniz. Bütün kontrolünüze rağmen paranın elinizden uçup gitmesi, sizin çok inisiyatifinizde olan bir durum değil.

Dikkat: Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor. Dingin birkaç gün, baş ağrılarınızı azaltacaktır.
günlük burç

No comments:

Post a Comment