Friday 23 December 2011

Türkiye Yaz 2012 için Tatiller

Türkiye, Akdeniz harikası, yeterli pazarlık ve mükemmel bir tatil seçenekleri sunan tatilcilerin deposunda yeterli sahiptir. Burada aradığınız her şey için sağ, rafting, trekking, golf doğru, binicilik, kano görünebilir, gizli koyları, plajları, gürültülü gece hayatı, butik oteller veya varlıklı tatil köyleri ve antik kalıntıları. Ancak, Türkiye'nin büyük bir ülke ve burada mükemmel bir tatil deneyiminin tadını çıkarmak, bu giderleri dikkate yanı sıra araştırma yapmak tavsiye edilir.

Türkiye'de tatilcilerin yaklaşık% 44 daha pahalı hale geldiğini Postane Tatil Maliyetleri Barometre notları tarafından 2010 tahmini. Son zamanlarda, Yunanistan ya da İspanya ile karşılaştırıldığında pahalı bir yer.

Plajlar yapmak için yerler

Akdeniz kıyısında altın kum tanık için doğru seyahat. Bir antik liman bölgesinde etrafında çağdaş bir yayılma Antalya, kumlu plajlar için ağ geçidi. Kalabalıklardan kaçan tahmin etmeyin. Sürücü yaklaşık 30 dakika bir dinlence alanı olan Belek, Antalya havaalanı doğuya plajda daha devam edin. Burada, şemsiye ve şezlonglar kadar gözünüze streç görüntülemek bulabilirsiniz.

Iyi bir seçenek sunan plaj veya havuz kenarında yakın bir otel, bir tatil için yerinde yeme yanı sıra, içme olarak kullanıldığı yerlerde, daha sonra Belek dikkate almak en iyisidir. , Türk, İtalyan, Asya ve Hint lezzetleri sunan restoranları ve barları ile bir dizi ev sahipliği yapan Kempinski Dom Hotel otelinde konaklamanız planlayın. Bu otel yürünebilir bir mesafede, sadece beş dakika uzaklıkta, Antalya Uluslararası Golf Sahası haddeleme yeşillik.

Otelin tam karşısında sahilde bol şezlonglar dışında futbol sahası büyüklükte havuzları. Su sporları, su kayağı, rüzgar sörfü ve paraşütçülük burada kıyafet sağlar. Sonra, Aspendos, muhteşem antik arenada bir günlük sürüş ulaşılabilir. Side eski limanda öğle yemeği için durabilir.

Bohemian Plaj Yaşam

Sarp dağ yamaçlarından dökülen bir kanyon, ayak kapatın güneyinde Antalya, 90 dakika mesafede yaklaşık Likya yarımadasının doğu yönünde bulunan Olympos,. Yıkılmaya yüz tutmuş ahşap, özellikle Alman hippiler, Anzak backpackers ve at kuyruğu arayan macera gösteren genç Istanbulis karışık müşteri için kullanılabilir içecek, yiyecek, konaklama ve eğlence yapma yapılmış dağ ve barakalarda bir koloni. Ayrıca, kayak ile birlikte Türk kıyısında Bohemian plaj yaşamının son bir yerleşim bölgesi, rafting, tüplü dalış ve dağ yakın yürüme.

Blue Water

Turkuaz Kıyı boyunca uzanan Mavi Yolculuk keyfini çıkarabilirsiniz, gerçekten de dünyayı daha iyi bir tatil deneyimi. Yeminli yat veya bir geminin mürettebatı ile geleneksel ahşap gulet ile yapabilirsiniz. Büyük guletler asılı bir ev partisi benzeyen yaklaşık 20 yolcu ağırlayacak ise daha küçük, samimi ve son derece pahalı gemiler, bir anda dört yolcu taşıma. Tercih edilen bir temel Fethiye, Dalaman Havaalanı'na yaklaşık 45 dakika uzaklıkta. Ancak, Marmaris ya da Bodrum yelken bekliyoruz olabilir.,
termal otel
belek otelleri
bodrum otelleri

No comments:

Post a Comment