Thursday 1 December 2011

Güneş Enerjili Su Pompa İstasyonu - Kolay Hazırlık

Su pompalama istasyonları yaygın olarak kullanılan ve elektrik faturasını önemli bir artışa neden olabilir. Güneş enerjisi tahrikli pompa istasyonları, elektrik faturasını azaltmak isteyenler için iyi bir seçenek.

Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ile elektrik faturasını azaltmak ve kolayca hazırlanabilir çeşitli ekipmanlar vardır. Bunlar arasında, su pompalama istasyonları ayrı bir önem taşımaktadır. Hazırlanması, birkaç diğer ekipmanları ile karşılaştırıldığında son derece kolay olabilir, çünkü bu. Bu nedenle, önceden birikmiş pompalama istasyonları durumu.

Onların durumu mümkün bölümleri pompalama bu elektrik faturasını su tasarrufu kolayca yüklemek için yaptı. Burada belirtilmesi gereken önemli bir şey ilk kez hazırlık başlamadan bir kişi bile kolaylıkla çözebilirsiniz. Sıcak su ve güneş kolektörü için tank, su pompalama sistemi iki ana bölümden vardır. Bu iki sistemin tüm parçaları önceden sabit bir form mevcuttur.

Bunlar bol mevcuttur ve çok fazla bir maliyeti olmaz. Bağlantıları, sabitleme sistemi ise dikkate alınması gerekiyor. Ana bağlantıları el pompası bağlantısı, taşma bağlantısı, genleşme valfi bağlantısı ve güneş kolektörü bağlantısı içerir. Bu bağlantıları arkasında kriterler bireyin gereksinimi olmalıdır.

Bireysel tasarımlar şartının olarak değişebilir ve bu bağlantıları yapılmaktadır yolu üzerinde bir etkiye sahip olabilirler. Sistem izleme ve bakım sağlamak için bir basınç göstergesi vardır.

Çok açıklama ekipmanların elektrik faturasını önemli ölçüde azaltabilir bu durumda gerekli 'kendiniz' değil. Bu yapmanız gereken tek şey, ihtiyaçlarına göre öğeleri düzenlemek için. Verimliliği ve elektrik faturalarında azalma açısından, en iyi olmak için bulunmaktadır. Bunlar, kendi elektrik faturasını azaltmanın yollarını arayan bir tüketici etkilemek iki niteliklerdir.

Bu birikmiş sistemi bulabilirsiniz parçaları şunlardır: Kolay sistem, basınç göstergesi, özel manifoldu tasarımı, sistem bağlantıları, sirkülasyon pompası ve denetleyici kanama. Bağlantıları sabit bir format ve arka kurulu denetleyici genellikle elektrik faturasını azaltmak bu ekipmanları üzerine monte edilmiş olduğu gerekmez.

KAYNAK :
Standart Pompa sirkulasyon pompa fiyatları genleşme tankı Elektrik motoru

No comments:

Post a Comment