Friday 9 December 2011

Erkekler Kadın İç Çmaşırı Alırken Dikkat Etmesi Gerekenler

Bir ilişki ya da birisi iseniz, evli ve burada, iç çamaşırı ile ortakları düz isteyen kim satın alma ve tek vererek önce düşünmek için birkaç puan. Vücudunun hangi bölümünün o gurur ya da rahat giyen düşünün. Siz ona, onu incitecek ve onu rahatsız yapabilir bir şey vermek istemiyorum. O onun kusursuz bacaklar ya da büstü kendisi gurur duyan birisi ise, böyle bir gömleği ya da bir babydoll iç çamaşırı seçerken ona iltifat isteyebilirsiniz.

Bir gömleği, vücut hatlarını takip eden düz bir cüppe. Babydoll iç çamaşırı büstü etrafında paça aşağı işaret fişekleri ve uygun bir elbise. Bir yular üst veya büstiyer bölünme önemle vermek için iyi bir fikirdir. Sevilen bir rahatlık içine pijama veya bir oyuncak, bir çift de bir hediye olarak verebilirsiniz iç çamaşırı. Teddies bodysuit benzer bir parça uyku giysiler. Veya bir tanga, o veya uydurma veya monte pantolon, etek ya da elbise giymek sahiptir. Bu tür iç çamaşırı arka kısmında ön ve kayış alanı kapsamaktadır. Kumaş akıllıca seçin. Merkezlerinde iç çamaşırı satın alırken, hissetme ya da kumaş tutun. Bu dokunmadan veya tutma gibi bir şey ise, onu bunu giyme şansı yüksektir.

Iç çamaşırı online alıyorsanız, bu onun için en rahat olan malzeme bildiğinizden emin olun. Kadife ve ipek giymek ve cildin rahat olduğu bilinen en yaygın malzemelerdir. Pamuklu pijama ve bikini ve tank üstleri ile gitmek için en sık kullanılan bir malzemedir. Şimdi en uygun eşiniz, ne renk veya baskı almak için bildiğinizden emin olun, ne düşündüm. Rahat diye biri ve biraz çocuksu ise, baskı ile bir şey olsun.

Veya vahşi hayvan yan çıkmak istiyorsanız, leopar veya kaplan baskılar gibi cesur renkler ve hayvan desenleri ile gidin. Tabii ki, iç çamaşırı satın boyutu gerekir. Onu sormak için her zaman en iyisidir. Ama hediye ona sürpriz yapmak istiyorsanız her zaman arkadaşının yardım isteyin ya da her zaman onun boyutu için onu çekmeceleri kontrol edebilirsiniz. Son dokunuş için, güzel bir kağıt torba, kağıt dolgular veya renkli ambalaj kağıdı ile iç çamaşırı kaydırmak emin olun. Siz veya bir şerit koymak için tercih olmayabilir, ama şeritler ile bir artı.

Var, bakmak ve onların görünüşleri hakkında iyi hissetmek isteyen dünya çapında milyonlarca insan, ama bilinen markaların sunmak zorunda fiyatları göze alamaz. Bu üreticilerin iç çamaşırı koleksiyonu oluşturmak neden bir nedeni budur. Bu kadın hala bir giysi parçası üzerinde çok fazla harcama yapmadan iyi içeriden dışarıya bakmak ve hala aynı, bilinen diğer markalar var ne kalite ve ihale almak için bir fırsat verir şeydir.

KAYNAK :
online alışveriş giyim
iç giyim modelleri
iç giyim

No comments:

Post a Comment