Friday 6 January 2012

Güzellik Rehberi 2012 ( soru - Cevap )

SORU
Ellerim yüzüme göre daha yaşlı görünüyor. Yaşlanmalarını nasıl Önleyebilirim?

CEVAP:
Eller, yaşınızı gizlcycmcycccğiniz organlarınızdan. Tüm gün soğuk vc sıcağa maruz kalan ellerinize ekstra bakım göstermelisiniz. Sally Hansen'in Yaşlanma Karşıtı Günlük El Kremi ile nem kazandırabilir, içeriğindeki retinol, kolajen, A ve E vitaminleri ve üzüm çekirdeği yağlı formülü ile bakım yapabilirsiniz. Anti-aging etkili krem yaşlanma belirtilerini azaltmaya, ellerdeki ince çizgi, kuruluk vc ton farklılıkları gibi yaşlanma belirtilerini engellemeye yardımcı oluyor. Sally Hansen Yaşlanma Karşıtı El Kremi, 26.50 TL.

SORU:
Saç derim alerjik, bu yüzden saçlarımı boyatmakta güçlük çekiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP :
Boya ya da kimyasal işlemlerle yıpranan saçlar özel bakıma ihtiyaç duyar. Sizin saç deriniz hassas vc alerjik olduğu için amonyaksız doğal boya kullanmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra bakım da yapmalısınız. Fransız Saç Kliniği Clinerience, peptin ekstran içeren krem saç boyalan sorununuza çözüm olabilir. Esansiyal yağ asitleri içeren doğal amonyaksız bu boya, beyazlan kapatırken anti-ageing vc onarıcı özelliklere de sahip. Üstelik rengi de uzun süre kalıcı özellik taşıyor. Hamile ve emziren kadınlar da kullanabiliyor. Toplam 35 renk alternatifi olan Clinerience'in yine hassas saç derisine özel üretilmiş şampuan ve saç kremi de var. Ürünü eczanelerde bulabilirsiniz. Clincricncc krem saç boyası, 33 TL.

SORU:
Çok sık seyahat ediyorum. Gittiğim ülkelerde ve şehirlerdeki su saçlarımın performansını bozuyor. Öneriniz?

CEVAP:
Dünyaca ünlü saç tasarımcısı Charles Worthington'in seyahat için en kullanışlı, stil ve şık saç ürünleri koleksiyonu Takeaways tam da bu ihtiyaç için düşünülmüş. Watsons'larda bulabileceğiniz Takeaways şampuanlar, saçlarınıza tatilde güneşte, denizde ve yolculukta kaybettiği enerjiyi, cazibeyi ve kışkırtıcı görünümü geri kazandırıyor. Watsons / Charles Worthington fakcaways, 9.99TL

günlük burç

No comments:

Post a Comment