Thursday 1 December 2011

Su Isıtıcılar ve Termal Genleşme - Su Isıtıcı Termal Genleşme Tankı ihtiyacınız var mı?

Su Isıtıcılar: Friend or Foe?

Su Isıtıcı sıhhi tesisat sisteminin en pahalı ve en önemli parçalarından biridir. Biri olmadan, hayat aynı değildir. Her gün soğuk duş düşünün! Ama su ısıtıcı borular içinde bir soruna neden olabileceğini biliyor muydunuz?

Sıcak Su genişletir

Sıcak su ısıtıcıları, soğuk su ısı ve sıcak bir elektrikli ısıtıcı veya gaz yakıcı kullanarak kendi iş yapmak. Sorun su ısıtıldığında genişler. Bu "Termal Genleşme" denir.

Suyun Bir Ekstra Yarım Galon

70 dereceden 120 dereceye kadar su ısıtma Termal Genleşme nedeniyle, düzenli bir 40 galon sıcak su ısıtıcı, borularda su ilave bir yarım galon hakkında oluşturur. Ekstra su her yerde yoksa bazen, yol kadar gitmek için boru içindeki basınç neden olur.

Kapalı Sistem Sorunu oluşturur

Size bir çek valf gelen su hattı ya da "geri akış Önleyici" anlamına gelen bir "Kapalı Sistem" varsa, termal genleşme nedeniyle ekstra su hacmi gidecek. Bu borularda basınç, çok yüksek olasılıkla sorunlara neden alabilirsiniz demektir.

Too Much Basınç Kötü

Basıncı, termal genleşme nedeniyle çok yüksek alırsa bu çeşitli sorunlara neden olabilir. Ana sorunlardan biri, su ısıtıcı, T ve P Emniyet Ventili damla ya da çalıştırmak için bir başlangıç ​​yapabilirsiniz. Bu valf, 150 psi alırsa basınç serbest bırakmak için tasarlanmıştır. Sorun gerçekten bir emniyet valfi ve çok açmak ve kapatmak için tasarlanmış değildir. Çok fazla başarısız olmasına neden olabilir.

Termal Genleşme Koşu Tuvaletler Neden Olabilir

Isıl genleşme sorunlarının diğer bir belirtisi, çalışan ya da zaman zaman tekme tutar bir tuvalet. Bu su tankına çalışmasına izin doldurma vanası float üstesinden aşırı basınç sebep olur. Zamanla bu doldurma vanası çalışmayı durdurur ve sürekli çalışmasını sağlamak için neden olabilir.

Termal Genleşme Tankı bu sorunları çözün mi

Bu sorunlardan birini yaşıyoruz varsa, ya da sadece su ısıtıcısı değiştiriyorsanız, Termal Genleşme Tankı yüklemek için iyi bir fikirdir. Bu su ısıtıcının yanında soğuk su borusu yüklü bir hava kesesi içinde küçük bir tank. Su ısıtıcı ve ısıtma başladığında, oluşturulan ilave su tankının içine zorla ve hava mesane sıkıştırır. Su soğur, ya da bir musluk açıldığında, mesane, tank geri ekstra su iter

Oldukça Basit Bir İş

Termal Genleşme Tankı Kurulumu oldukça basit bir iş. Sadece ana su, kapatmak, su ısıtıcının yanında soğuk su borusu tee ve kadın adaptörü takın ve sonra adaptörü içine Genleşme Tankı vida gerekir. Birkaç temel araçları ve biraz bilgi ve borulama sistemi ısıl genleşme ortadan kaldırabilir.

KAYNAK :
hidrofor fiyatları baymak hidroforları genleşme tankı sumak Hidrofor sistemleri

No comments:

Post a Comment