Tuesday 6 December 2011

Yeni Tutku Carhartt Termal Çizgili Tişört

Yazlar sıcak ve kışlar daha soğuk hale gelmiştir. Küresel ısınma, mevsim ve hava doğal dengeyi tahrip olduğu gerçeği bilim adamları oturup araştırma, giyim firmaları da kendi ürünleri üzerinde araştırma başladı ve iki uç hava için bazı yenilikçi giyim gelip varken! Yerlerde kış görkemiyle tüm vücudunuzu sıcak tutmak için birden fazla giysi giymek için gerekli hale gelir. Vücudunuzun kaybını önlemek için yeterince hafif fakat fonksiyonel gibi giyim kazak.

Aslında tişörtü yanı sıra, yazın giyilen ama termal çizgili tişörtü uygun olduğu bir çok gerçeği onlara soğuk kışlar için olmalıdır yapar olabilir. Kış giyim her zaman şık ve hantal değil, aynı zamanda olması gerekiyordu. Yün, bir hantal bir görünüm yol olarak dokuma ve dikiş çok olduğu açıktır. Fonksiyonel termal çizgili tişörtü, yaşa uygun, dayanıklı ve fonksiyonel iş elbisesi yenilikçi çizgisi ile bilinir Carhartt, marka mevcuttur. Daha da önemlisi, Carhartt, büyük gibi görünen ağır iş elbiseleri ile özdeşleşmiştir bir markadır!

Termal çizgili tişörtü hakkında neler?

Giysiler bir termal içlik, size etkileyecek dış soğuk istediğiniz zaman içinde vücut ısısı, hatta tuzağa tutmanın bir gereklilik olduğunda kullanılır. % 100 pamuk, pamuk lif kolay deri solunumu sağlar ve vücudun ısı kaybetme güçlükle koruyacak bir tür olduğu gerçeğini çünkü kazak termal içlik yapmak için kullanılamaz. Kış giyim ağırlıklı olarak inşa edilecek ancak aynı zamanda hafif olmalıdır. Kesinlikle, Carhartt 12 gram lif ile yapılan bir kumaş tipi icat bu nedenlerden dolayı% 50 pamuk ve polyester her dış. Iç astarı% 100 cilt dostu polyester olmasına rağmen. Dış pamuk karışımı 'klasik' bir görünüm ve unutmak gömlek verir kış aşınma akıllı bak!

Diğer büyük dokunuşların, çift taraflı da sıcak tutmak için cepleri (hayır cinas amaçlanan) sıralanır takviyeli cepleri dikişsiz dahil! Manşet ve kemer spandex - kolay streç için yapılan ve soğuk vücudun içine bir giriş bulmak için izin vermez. Bu, büyük kış giyim arıyorsanız eğer, gerçekten çok iyi bir satın alır sweatshirt biri yapar. Ancak, sonunda bir kazak olduğu gerçeğini hatırlamak gerekir; ceket gibi kış koruma ondan çok fazla soran olacağını beklemek. Bu kış-bahar giyim koleksiyonu için ağır kışlar ya da 'bir' iç giyim için sadece bu!

Bir Carhartt ürünü satın neden nedeni, dayanıklılık, inşa edilmiş ve sağlamlık. Tekrarlayan, kaba kullanım ve yıllar boyunca çamaşır yıkamadan sonra bile, kendine özgü kumaş doğası kaybetmek değil ve yıllarca kullandıktan sonra bile hala yeni hissediyor!

KAYNAK :
termal atlet
thermal atlet
termal iç giyim

No comments:

Post a Comment