Sunday 18 December 2011

Su Bourton - İstanbul - Mükemmel bir yer

Bourton-on-the-Water Gloucestershire, İngiltere bulunan bir köydür. Bu muhteşem konumu üzerinden çalışan akışı nedeniyle "Cotswolds Venedik" olarak bilinir. Aynı zamanda altın Mutfak dekorasyonunun puf noktalari Cotswold taş mimarisi ile inşa edilen, İngiltere'nin en güzel yerlerinden biri olarak seçildi vardır.Nehri Windrush Thames Nehri havzası bir kısmı ve Bourton-on-the-Water genişliğine yayılan bir yaya köprüsü vardır.

Köyü ziyaret etmek isteyenler için pek çok turistik mekan bulunmaktadır; ortaçağ futbol yaya bir çift arasında oynanan bir oyun izleme Bourton-on-the-Water kopyalayan model köy.Cotswold Motoring Müzesi, 20. yüzyılın motosiklet, bisiklet, araba ve otomobil endüstrisinin diğer hatıra eşyaları şaşırtıcı bir koleksiyon.Cotswold Çömlekçilik ince heykel çanak çömlek aralığında perusing bir öğleden sonra geçirmek için harika bir yoldur.

Papağanlar, penguenler, tüneyen kuşlar ve yırtıcı kuşlar görüntülemek için, bu küçük köyü ziyaret ederken-dışarıda daha fazla zaman geçirmek isteyenler için, 500'den fazla da dahil olmak üzere kuşlar, büyük bir seçim Birdland var.Halk tarafından beslenen zevk somon dolu bir gölet de var.

Dragonfly Labirent keşfetmek her zaman bir zevktir. Bir final sırrı bu porsuk labirent navigasyon ve yol boyunca, pavyon ipuçları toplayarak bulunabilir.

Bir çiftçi pazar yerliler mallarını paylaşmak ve ziyaretçiler için bulunabilir birçok lezzetlerinin tadını çıkarmak için izin, her ayın dördüncü Pazar günü yapılır. Birçok yerel faaliyetlerin bu şirin köyde kalırken katılmak için de var. Led yürüyüşler birçok öğleden sonra, ara sıra kitap satışı, yerel konserler, bahçecilik yarışmalar, ve el sanatları çarşıları sunulmaktadır. Bourton-on-the-Water kimsenin görülecek yerlerin listesini düzenli bir hedef yapılmaktadır layık kendi içinde bir mücevher.

KAYNAK :
Siemens motor
Baymak
Standart Pompa
Mas-Daf Pompa
Hidrofor nedir

No comments:

Post a Comment