Sunday 18 December 2011

Mutfak ta Rahat Ettiren En Pratik Pişirme Aletleri

Bazı pişirme araçları satın planlıyorsanız, neden çevre dostu olanları satın almayın? Neyse ki, çevre dostu mutfak eşyaları giderek artan sayıda çevre dostu pişirme daha popüler hale geldi ki artık vardır. Sonuçta, kim temiz, sürdürülebilir malzemeler ve enerji tasarruflu teknikleri ile çevre dostu pişirme pratik olmak istiyor ama plastik kesme tahtaları kullanın?

Şu anda, en popüler çevre dostu seçimler geri kazanılmış metalden yapılan pişirme gereçleri. Bu metal ikinci bir hayat veren (ya da üçüncü veya daha sonraki!) Olduğunu bilmek ödüllendirme, düzenli depolama sahalarının yanı sıra metal uzak tutmak.

Ahşap veya plastik pişirme kapları kullanmak isteyen tüm örnekleri için, bambu kullanımı resmi bir ot değil, ahşap görünümünü ve özelliklerini paylaşır. Ayrıca, bambu sürdürülebilir ve ormanda aksine, her yıl yeniden ekilen olmak zorunda değildir. Bambu, tahta kaşık ve salata araçları ile sınırlı değildir - bambu kesme tahtası ve peynir plakaların şimdi de mevcuttur. Gerçekten de, daha koyu veya açık tonları birlikte serilir veya tahıl yönde dönüşümlü olarak bambu ile farklı desenler mevcuttur çünkü bambu kesme tahtası geleneksel sürümlere göre daha göz alıcı hale gelmiştir.

Geri dönüşümlü cam plakaların ve kaseler ortaya çıkmaya başlıyor. Bu kolayca diğer öğeleri, özellikle bu bakeware gibi ısı büyük miktarda maruz kalan bu kadar uzatılabilir olsun görülecektir. Pişirirken kağıt havlu kullanmaktan kaçının, ancak deneyin gerekiyorsa, geri dönüştürülmüş kağıt yapılmış daha fazla çeşit var başlıyor. Bulaşık bezi yerine daha fazla kaynak-yoğun% 100 pamuk, bambu lifleri içeren şimdi mevcuttur.

Sadece çevre üzerindeki etkisini azaltmak Pişirme araçları ortaya çıkmaya başlıyor böylece sadece başlangıç ​​olup olmadığını ve yeni araçlar satın almak gerekiyor, ya da mevcut bir kap eskimiştir ve değiştirilmesi gerekir varsa, çevre dostu pişirme araçları yolunda gelecek.

KAYNAK :
esatpaşa ariston servisi kadıköy teba servisi yenidoğan altus servisi

No comments:

Post a Comment