Wednesday 30 November 2011

Online Nuska Yazımı - MEDYUM

Eğer gelecek hakkında bilgi edinmek istiyorum bazı şeyler vardır. Siz hayatınızda bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum. Yani canlı bir psişik okuma için dalma ve çağrı almaya karar verdik. Kendinizi bir kavşakta bulmak veya önemli bir karar vermek gerek, bu tür bir psişik okuma, gerçek yol yardımcı olabilir. Önemli olan en iyi okuma almak için akılda tutulması gereken bazı şeyler vardır.

Yaklaşım açık bir zihin okuma. Psişik okuma amacı zaten biliyorum, ama sizin bilmediğiniz şeyler söylemek şeyler doğrulamak için değildir. Bu nedenle, zaten bilmiyorum bilgi almaya açık olması önemlidir. Gerçek bir psişik okuyucu bu tip bilgiler ortaya getirmek mümkün olacaktır. Ve okuma zamanda size mantıklı olmayabilir ne olursa olsun, zaten gerçek olamayacak kadar ne olursa olsun bilmiyorsanız. Sadece zamanda does not compute okuma okuma size verilen bilgi dosyası. Bunu bir kenara not edin. Bir ay sonra dışarı atın ve geçmek için ne geldi bakın. Çok hoş bir sürpriz olabilir.

Telefon medyumlar her şeyi bilmiyorum. Kendilerini online psişik okumalar için kullanılabilir yaptık, orada pek çok gerçek psişik okuyucuları vardır. Ancak canlı bir psişik okuma, online psişik Bildiğiniz şeyler gelebilir, o zaman her şeyi ve her şeyden diyorlar doğru olduğunu inanmak eğilimi vardır. Bu mutlaka böyle değildir.

Bazen bir çok online psişik okuyucu orada zaten ne olduğunu kolayca ayar yapabilirsiniz. Bu "clairsentience" olarak adlandırılır ve bazen empatik veya telepatik yeteneği. Çünkü bu psişik danışman mutlaka geleceği öngörmek anlamına gelmez. Durugörü geleceği tahmin etmek bir yetenek. Seçtiğiniz okuyucu psişik yeteneklerini biri olarak biyo basiret listeler, online okuma kullanmak ve geçmek gelmek için henüz bilinmeyen bilgiler getirecektir iyi bir şans var. Ayrıca, online psişik danışman bir kişi değil, Allah olduğunu unutmayın. Hiç kimse, bile canlı medyumlar, bilge. Hepimiz bilinmesi gereken her şeyi biliyordu, burada olmak için herhangi bir neden olmayacaktı.

En iyi online psişik okuma almak için bir yolu, enerji alanını açmak için yeterli böylece psişik enerji ile bağlayabilirsiniz. Sakin, serin, toplanan ve açık fikirli olmak online psişik okuyucu tam olarak bağlanmak için en iyi fırsatı verir. Bu frazzled veya çok korunan ve şüpheli iseniz çok daha iyi bir psişik okuma yapar. Yani sakin ve herhangi bir online psişik okuyucu aramadan önce odaklı olmak önemlidir. Duygusal üzgün olduğunuzda arama yapıyorsanız, açık bir okuma elde etmek mümkün olmayacaktır. Duygu ve sakinleştirici aşağı psişik Vermekteyiz hakkında bilgi getirerek daha ziyade, ne üzerinde duruluyor.

Kesintisi veya psişik test etmek için bir girişim, yanlış bilgi vermeyin. Gizleme ve stopaj bilgi ve genel olarak şüpheli ve aldatıcı olan, açık ve doğru bir okuma için yapmaz. Bilgi vermemeyi, sadece kendi yol almak. Bir online okuma, psişik odaklanmak istiyorum ne olursa olsun düzenleyeceğiz. Sahte bir doğum tarihi ya da sahte isim okuma bulut gibi yanlış bilgi, Tuning. Ve sonra başlangıçta bir yalan üzerine getirmişti bilgiler büyük olasılıkla bir şekilde yanlış veya çarpıtılmış olacaktır. Online bir psişik okuma Amacınız, doğru ve verimli bir şekilde kullanabileceğiniz değerli bilgiler elde etmektir. Bu yüzden, bilgi almak için sorulan yanlış bilgi vermek için iyi bir değildir.

: Burada diğer bazı şeyler okuyarak en iyi şekilde farkında olmak psişik bir okuma için aramadan önce, psişik odaklanmak için ne istediğinizi bilmek. Çoğu zaman, biz sadece, öyle ya da böyle şeyler Tamam olacak gidecek bilmek istiyorum. Bu nedenle, birçok online medyumlar bilmiyorum bilgi, Getirenler ziyade sadece danışmanlar. Kendinizi açık ve belli bir durumun sonuçlarını online psişik olmalı ve manevi yolda size yardımcı olacak bilgiler getirebilir en iyi yardımcı olacaktır bağlı izin verme.

Notlar alın. Bir medyum ile telefonda olduğunuzda duyduğunuzu sürpriz olabilir. Bazı medyumlar, dakika başına ödeme biliyorum çünkü çok hızlı bir şekilde ileri bilgi getirmek. Sen tüm emici olduğunuzu düşünüyorum, ama söylenenleri hatırlamıyorum notlar alarak daha sonrası için çok yararlı olabilir. Ayrıca, öngörülerinin tam olarak ne psişik telefon, telefon psişik ağ web sitesinin adı, onlara temas tarihinden adını yazmak ve. Bu şekilde, gelecekte bir zamanda, yine belirli bir çevrimiçi telefon psişik aramak istiyorsanız kolayca yapmak mümkün olacaktır.

Geçmek gelmek için bir psişik okuma verilen tahminlerin için zaman tanıyın. Genellikle, gerçek bir psişik okuyucu ya da herhangi bir yerde bir hafta sonra iki ya da üç ay sonra bağlı olsanız bile siz bileceksiniz. Açılmak için bir şans verilir ve öngörüler verin. Canlı online psişik okuma en iyi şekilde ve hiç pişman olmayacaksınız aşağıdaki ipuçlarını uygulayın.

KAYNAK :

Buyu Cesitleri Ayirma Buyusu
Medyum Medyum Hoca

No comments:

Post a Comment