Monday 28 November 2011

Ruhsal Güçler - Başarmak için beş adım

1. Kehanet şifa ve ötesinde spiritüalizm gibi faaliyetlerin çeşitli türleri indulged olurken, bir medyum olmak için hatırı sayılır bir miktarda meditasyon tamamen sakin ve serin olma süreci tanımlayan "Paranormal-Beceri" dayalı olduğu gereklidir hayaletler dahil çeşitli ruhani varlıkların, devlerin, witchcrafts vs olduğu gibi gözlemlemek ve sessizce onları mücadele ve onları yakalama ve sizin kontrolünüz içinde tutmak için doğaüstü ve doğal dünyanın açık pencereden gerçekten psişik akıl tanımlar.

2. Kesinlikle belirli dergiler, romanlar, kitaplar ve bu konu ile ilgili bazı makaleleri online geçiyor Okuma böylece psişik olma, dini pratik ve kendini derin bir inanç ay da beraberinde getirmiştir paranormal psişik anlayış gelişmesinde yardımcı olacaktır okuyucu.

3. Doğada açıkça pratik ve bilgili pin bırak sessizlik içinde yapılan "Yoga" 15 dakika hiç de zor değildir. Yatmadan sırasında, bu uygulama için, odanıza kilitleyin ve odadaki ışıkları kapatmak ve pencereyi kapatın, ağzınızı, gözlerinizi kapatın ve en az 10 ila 15 dakika boyunca mutlak bir sessizlik içinde oturun. Doğal ve doğaüstü bir kelime ihtişamını hissedin ve nefes ve düzgün nefes. Tam bir sessizlik içinde olmak, basit gerçeği odaklanmak olduğunu, uzay / zaman evren, yıldız, ay, dağlar, gökyüzü, dereler ve yakalama, gerçekte, zihin, ruh ve beden gerektirir psişik-kozmosun her türlü peyzaj . Bir süre sonra, gözlerinizi açın ve rahat bir nefes verecek ve hatta ruhsal bir egzersiz değildir!

4. Canlı online psişik okuyucuları ile temas halinde, psişik kozmosun farkında olmak için de yardımcı olmak kanıtlayabilirim. Bunu yaparken, tam olarak onları takip çeşitli psişik sanat yardım elde sağlayacaktır. Bu online psişik okuyucuları ile sağlayacak, daha az pahalı ve medyumlar medyum aura gibi farklı türleri ile ilgili bilgi ve psişik bilgi toplu medyum, astroloji, tarot kart okuma, palmiye medyumlar, sihirli büyüler psişik okuma, uzak zihin okuma, telefon psişik, aşk online psişik ve canlı online psişik gelişme.

5. "Guru", mistisizm, basiret, önceden bildiren, spiritüalizm ve kahin, vb çeşitli sanat öğreterek, bu nedenle bir Guru, önde gelen karar ve bilge olmalıdır seçimi psişik gelişme topraklarına size rehberlik edebilir. Gurusu olarak iman ve onun öğretimi ile kendinizi tatmin zamanla kazanılan bir ödül olacaktır. Bu arada, beyaz büyü gibi sanatların farklı tür, hayaletler, kötü ruhları, kara büyü, witchcrafts ve iyi ruhları, vb ile daha yakından tanımak ve zamanın geçişi ile, insanlık tedavi ve özel psişik yeteneğini geliştirmek bu yeteneğini sonsuza kadar sizin olacak.

KAYNAK :
Medyum Medyum Hoca Buyu Nedir

No comments:

Post a Comment