Tuesday 1 November 2011

Bir Kombi Nedir? - kombitamir.com

Bu kazanlarla de merkezi ısıtma ve sıcak su ısıtıcı kazan bir kombinasyonu olarak, "Kombi kazanlar" olarak adlandırılır.

They enable you to have instant hot water for showers and washing, as well as providing heating for your radiators at the same time. Onlar, duş ve çamaşır anında sıcak su sağlamak, hem de aynı zamanda ısıtma sağlayan radyatörler için. This makes them ideal for busy family households or Bed and Breakfast houses, where demand for hot water can be very high. Bu sıcak su için talep çok yüksek olabilir meşgul aile hane ve Bed and Breakfast evler, ideal hale getirir.

Having no water tank to heat up means that you cannot run out of hot water, which is essential if you have a big family or you are running a B & B business. Sıcak su, büyük bir aile veya bir iş çalışan B & B esastır tükendi edemez demektir ısıtmak için herhangi bir su tankı olması.

With a combi boiler you can preset the water temperature for the radiators and the hot water separately. Bir kombi ile önceden ayarlanmış su sıcaklığı ve radyatörler için ayrı ayrı sıcak su. You can also get them with very fancy digital timers to switch the heating on and off at preset times. Ayrıca önceden ayarlanmış zamanlarda ısıtma anahtarı ve çok süslü dijital zamanlayıcılar onları alabilirsiniz.

The real beauty of a combi boiler is that even when the central heating is switched off, that you can turn on a tap and instantly get hot water. Gerçek güzellik kombi, merkezi ısıtma sistemi kapalı olsa bile, bir musluğu açın ve anında sıcak su almak için.

Also modern combi boilers are very efficient even compared to boilers that were made ten years ago. Ayrıca modern kombi, on yıl önce yapılmıştır kazanlara kıyasla bile çok verimli. Indeed I replaced my boiler, which was around 15 years old with a modern condensing one, which is a staggering 90% more efficient. Aslında ben etrafında şaşırtıcı bir% 90 daha verimli modern bir yoğuşmalı biri, 15 yaşında, kazan, yerini aldı.

Whilst you may consider a new boiler a big investment, a modern combi boiler can save you up to two hundred pounds per year in fuel costs. Eğer yeni bir kazan büyük bir yatırım düşünebilirsiniz rağmen, modern bir kombi yakıt maliyeti yılda 200 £ kadar kaydedebilirsiniz. So you can see that they can pay for themselves very rapidly, particularly with a boiler having a life span of fifteen to twenty years. Böylece, özellikle on beş-yirmi yıllık bir ömrü olan bir kazan, onlar kendileri için çok hızlı bir şekilde ödeme yapabilirsiniz görebilirsiniz.

Indeed the inefficiency of old boilers recently prompted the government to introduce a boiler scrappage scheme, whereby you got a voucher for £400 towards the cost of a new boiler if you decided to upgrade to a new one. Gerçekten de eski kazanların verimsizlik, hükümetin son zamanlarda yeni bir yükseltme için karar eğer yeni bir kazan maliyet doğru £ 400 için bir fiş var bu sayede bir kazan hurda şeması, tanıtmak için istenir.

Modern combi boilers now enable you to see the water temperature and pressure at a glance. Modern kombi, şimdi bir bakışta su sıcaklığı ve basınç görmek için olanak sağlar. They also feature far less parts than older boilers have. Daha büyük kazanlar Ayrıca çok daha az parça bulunuyor. This means that overall they are far more reliable as there is less to wrong, and this also means that they are easier to service. Bu genel olarak onlar çok daha güvenilir bir yanlış daha az olduğu gibi, ve bu da hizmete daha kolay olduğu anlamına gelir anlamına gelir.

Overall I would say that if you do not own a combi boiler then you should consider switching to one as the fuel savings alone mean that they can pay for themselves in as little as five years. Genel bir kombi sahibi değilse, sadece yakıt tasarrufu, kendileri için en az beş yıl içinde ödeme yapabilirsiniz anlamına gelir o zaman birine geçiş düşünün gerektiğini söyleyebilirim. Whilst the government boiler scrappage scheme has now stopped, they are still a very good investment. Hükümet kazanı hurda planı artık durdu rağmen, hala çok iyi bir yatırımdır.

Şişli kombi servisi

Beyoğlu kombi servisi

Bakırköy kombi servisi

No comments:

Post a Comment