Wednesday 2 November 2011

Kombi Strollers inceleme- arcelikbekoservisi-34.com

Uzun yıllar bebek taşıma strollers ya da arabaları ile veliler çocuklarının onlarla şehirde almak çok etkili ve kolay bir şekilde olmuştur. Bir tek, çift yataklı ya da tandem yapılandırması kullanılıp kullanılmadığını, gezginci Ebeveynler bebekleri için almak gerekir çeşitli bebek şeyler arasında bir elyaf haline gelmiştir.

Kombi usa Inc. tasarlama, geliştirme ve kaliteli mal 1989'dan beri üretim merkezli. Ürün ve hizmetlerindeki büyüme ve kalkınma bebeklerin her yerde sağlıklı ve besleyici bir çevrede teşvik ile tüketicilere sunmayı taahhüt eder. Kombi, kaliteli, hafif, kompakt ve ekonomik bebek ürünleri oyun metre, sandalyesi, yürüyüşe, Oto Koltuğu ve aksesuarları gibi geniş bir yelpazede sunmaktadır. Ama çok, onun tüm zamanların en iyi satıcıları Kombi seyahat, strollers özellikleri, sistemidir.

İlk kadar Ex II Flash Stroller biridir. Bu anlık yaşam seyahat sistemi üç saniyelik kat yeteneği ve 45 kilo ağırlığı kapasitelidir. Kompakt, hafif ve taşınabilir, bu gezinmek ekleyin ve herhangi bir otomobil koltuk ayırmak kolaydır, bir çapraz kayış bebek tur daha verimli güvenliğini kullanır ve kolay taşınabilirlik için uygun taþýma Kayýþý ile sağlanır. Ex II Flash gezginci, tüm şeyler bebek el gerekebilir tutmak için genişletilmiş bir sepet de içerir. Ek özellikleri, dayanıklı ön dönebilen tekerlekleri, gezginci paketi ve self-standing bir seçenek zaman katlanmış bulunmaktadır.

Combi Cosmo, renkleri bonsai ve Mehtap, çocuklar tutar 55 kilo için beş nokta kemeri sistemi, birden fazla pozisyon yatan koltuk, çıkarılabilir yastıklı kirliliği, bir ayak dayayacak yer ve çıkarılabilir Kupası sahibi vardır. Bu nefes Hava-kafes kumaştan yapılmış ve ayarlanabilir bir gölgelik bir depolama cep ve izleme penceresi vardır. Bir Taşıma kayışı, Bebek güvenliği önyükleme, depolama sepet ve çıkarılabilir ve yıkanabilir koltuk yastıkları makyaj Combi Cosmo için kullanılabilecek özellikleri geri kalanı.

İkiz bebeklerin, ya da hatta bebekler aynı yaş aralığındaki Ebeveynler için Kombi ikiz bebeklerin seyahat gereksinimlerinizi en iyi ürün spordur. Mevcut renk seçenekleri kayısı, karbon ve papaya, Kombi ikiz spor 3 Kombi özellikleri hafif, yan yana bir mekanizma olduğunu-ikinci kat ®, yeni doğan bebeklerin, çıkarılabilir bebek məhəccərlər, beş nokta kemeri sistemi, birden fazla pozisyon yatan koltuk, depolama tesisi ile ayarlanabilir bir gölgelik ve izleme penceresi, hem de bebeklerin şeylerin bir depolama sepeti kullanıma izin veren bir bebek güvenliği önyükleme. Belki de Kombi ikiz sporun en önemli özelliği kolayca standart kapı ile uygun gerçektir.

Ne kadar genç olursa olsun veya ne kadar bebekler bir ailesi vardır, Kombi usa Inc Strollers her tüketicinin yaşam tarzı uygun büyük bir çeşitlilik sunar ve bebek gerekir, doğru olması gereken ekonomik ve anlayışlı anneler var.

[url=http://www.arcelikbekoservisi-34.com/arcelik-klima-Servisi.htm]Arcelik klima servisi[/url]

No comments:

Post a Comment