Thursday 3 November 2011

Siemens Camasir makinasi Secim Kriterleri

Hatta mükemmel bir çamaşır makinesi için arama başlamadan önce bilmeniz gereken birkaç temel şeyler var. Bilinmesi gereken en önemli şey hangi boyutta çamaşır makinesi arıyoruz. 6kg yıkama yetişkin bir çift için iyi olacak ancak iki yetişkin ve üç çocuk aile için bir 7kg 8kg kapasite gerekecektir. Çok büyük aileler için Maytag ve Whirlpool gibi büyük 10KG üstten yüklemeli makineler için bakmak gerekir.

Dükkanlara isabet önce çalışmak için en önemli ikinci şey bütçenizi, bütçenizi makine markası ve spec belirleyecektir. Üst aralığı önden yüklemeli üretimi Miele çamaşır makineleri £ 159 gibi az başlar ölçek Candy diğer ucunda kadar 1300 £ mal olabilir makine vardır.

Bir sonraki şey yapmak sıralanmış tipi ve fiyat aralığı var, çamaşır makinesi Birleşik Krallık'ta en çok satan premium marka, rahat bir çift marka pick Bosch, Orta aralığı aralığı Hotpoint ve alt Şeker ve Creda. Benim için Bosch ve Siemens çamaşır makineleri, her ikisi de 5 yıl parça garantisi ve en son teknoloji ile donatılmış gelip teklif para için en iyi değeri temsil eder.

Hotpoint en son teknoloji ile dolu gibi görünüyor ama Unbeatable.co.uk var değerlendirmeleri okursanız, güvenilirlik ile mücadele etmek gibi pek çok hoşnutsuz müşteriler var gibi görünüyor. Zanussi çamaşır makineleri markaların orta mesafeli grubu söz konusu olduğunda en iyi değerlendirmeleri var gibi görünüyor. Düşük değer seviyesine markaları meydan okurcasına Creda üstüne çıkmak.

Kaydeder gibi temel özellikleri emin olmalısınız model üçlü 'A' enerji derecelendirmesi, bu su ekstraksiyonu ile yardımcı olur, kuruma zamanını azaltır ve 400 ila 1400 arası değişken hız seçimi yani yarım yük özelliği de önemli bir özelliktir boşa zaman ve enerji. Size ne kadar gürültülü bir makine olup olmadığını kontrol edin satın almadan önce bir özelliği son birkaç yıl içinde daha da önemli olmuştur 'gürültü' emin olun.

uskudar siemens servisi
goztepe siemens servisi
umraniye siemens servisi
kadikoy siemens servisi
altunizade siemens servisi
ataşehir siemens servisi
samandıra siemens servisi
caddebostan siemens servisi
Çekmeköy siemens servisi
Kartal siemens servisi
acıbadem siemens servisi
erenköy siemens servisi

No comments:

Post a Comment