Thursday 3 November 2011

İndesit Marka Camasir makinasi

Bir marka Indesit olarak ve ozellikle Indesit camasir makineleri, bir zenginlik saymak insanlarin gelen oneriler (yani, tuketici) ile birlikte gelir.

Yeni bir makine seciminde oldugunuzda bir marka kimlik bilgileri not etmek yararli olur. Indesit% 18'lik pazar payi ile Birlesik Krallik'ta en buyuk ikinci islak camasir markasi. Sirket, herhangi bir beyaz esya markasi ucuncu yuksek sadakat orani vardir - sadece Hotpoint ve Bosch arkasinda - bir Indesit camasir makinesi sectiginizde, guvenilir bir cihaz yatirim emin olabilir.

Durumda yeni Indesit hatalari ve kirilmalari karsi size huzur vermek icin ucretsiz bir bes yil parca garantisi ile geliyor emin olabilirsiniz yikmak.

Indesit camasir makinesi nasil secmek icin

Indesit camasir makineleri, uc farkli ailesi ya da cihazin "levels" gelir. Bunlar Baslangic, Ileri ve Basbakan. Indesit makineleri araligina dogru tirmanmaya makinelerin ozellikleri ve kapasitelerini arttirmak. Ancak cihazin fiyati da her yukseltme artacaktir farkinda olmak.

Baslat makineleri 6kg bir kapasiteye sahip giris seviyesi, Advance 6-7kg ve Basbakan buyuk bir 8kg ovunme var iken. Yani bu giysi acisindan ne anlama geliyor?

6kg 6kg bir cihaz, bir seferde yaklasik 30 gomlek yikama yetenegine sahiptir. Erkek gomlek, cocuk giysileri temizlik, yikama yapabilmek icin bekliyoruz. Bu makine boyutu da tek bir yorgan yikama, ancak bir cift tikmak icin cazip olmayabilir mumkun olacak. Cihazinizin Overstuffing tambur ile ilgili sorunlar ve yorgan zarar neden olabilir.

7kg makine bu boyutu yaklasik 35, erkekler icin gomlek ve daha fazla cocuk giysileri barindirabilir. Ayrica, maliyet ve camasirhane gezileri rahatsizlik tasarruf, bir cift yorgan alacaktir.

8kg - 8kg Indesit camasir makineleri bir kuyruklu 40 erkek gomlekleri tutma kapasitesine sahiptir. Hic bir camasirhane tekrar gitmek gerekir bu yuzden de oldukca kolay bir kral yorgan yapacak.

Indesit camasir makineleri, yenilikci yikama programlari kolay gunluk yasam icin gun yapmak icin bir servet teklif. Bunlar Ecotime, Kabanlar programi, Yorgan programi, Jeans, Gomlek, Mini serin 30 dakika programi, Hizli, Ozel ayakkabi ve spor programlari. Temelde, Indesit camasir makineleri her senaryo icin bir program var, bu yuzden ev ihtiyaclarina gore model secebilirsiniz.

Kate Owen Aletleri Cevrimici, mutfak aletleri perakendeci ve Indesit camasir makineleri satici yazari.

kadıköy ariston servisi
üsküdar ariston servisi
istanbul ariston servisi
ataşehir ariston servisi
sarıgazi ariston servisi
göztepe ariston servisi
acıbadem ariston servisi
suadiye ariston servisi
sultanbeyli ariston servisi
fikirtepe ariston servisi
yenidoğan ariston servisi
kozyatağı ariston servisi

No comments:

Post a Comment