Tuesday 25 October 2011

Susuz Çamaşır Makinesi - Geleceğin Yıkama Teknolojisi

Su kıtlığı Brit topluluk arasında çimlenme sorunlardan biridir. Su hayat iksiri olduğu açıktır. Herkes sessiz önemi hakkında bilinçli. Kaçınılmaz gadget'lar Çamaşır makineleri, yıkama amaçları için bol miktarda su tüketiyor en önemli ev haline geliyor. Bu makinelerin su tüketimi en aza indirmek için çeşitli önlemler en kral şirketler tarafından alınmıştır. Kesme teknolojileri pazarı her geçen gün tanıtıldı. Bir susuz çamaşır makinesi, her şirketin, günümüzde üzerine atlama olduğunu rüya teknolojileri biridir.

Bir susuz çamaşır makinesi, Leeds Üniversitesi araştırmacıları tarafından geliştirilen ileri teknolojileri biridir. Bu makineler, geleneksel çamaşır makineleri ile kıyaslandığında% 2 gibi düşük su kullanın. Bu widget ile enerji tüketimi de çok yetersiz. Yani, bu susuz çamaşır makinesinin arkasındaki mekanizma nedir? Bu sorunun cevabını bilmek için, bazı temel fizik fenomeni farkında olmalıdır. Sadece pozitif ve negatif iyonlar arasında karşılıklı çekim.

Nasıl çalışır?

Bu makineler, naylon boncuk oluşur. Bu boncuklar pozitif yüklü, lekeleri kolayca sopa. Karmaşık boncuk 'yapısı boncuk sopa lekeleri barındırmaktadır. Teknik olarak konuşursak, boncuk, çamaşır tozu / deterjan için katalizör olarak hareket ederler. Bunlar ciltli lekeleri hareket deterjan özgüllüğünü artırmak.

Susuz çamaşır makinesi çalışma prensibi de sessiz basittir. İlk çamaşır yüklemek zorunda. Sonra naylon veya diğer boncuklar giysileri ile etkileşim kurmasına izin vermek gerekir. Bu boncuklar yükleme için benzersiz bir kartuş olacak. Sadece normal bir yol gibi geleneksel çamaşır makinelerinde bunu yapmak için kullandığınız deterjan ile birlikte bir bardak su eklemek zorunda. Hemen hemen bitti. Yıkama işlemi bittikten sonra drenaj açabilirsiniz. Boncuklar tamamen kapalı filtre olacaktır.

Avantajı nedir?

Susuz çamaşır makineleri, konvansiyonel olanlarla kıyaslandığında çok avantajları var.

o standart çamaşır makineleri ile kıyaslandığında sadece% 2 su tüketir.

o, kuru temizleme ve geleneksel yıkama için son derece uygun.

benzersiz özellik bu makinenin biri olduğu o Enerji tüketimi çok düşüktür.

o tüm süreç en az su miktarı ile gerçekleştirilen kurutma çevrimi için zaman harcamak gerekmez. Bu muhteşem bir enerji tasarrufu özellikleri sağlar.

o Leke çıkarma çok verimli olduğu bulunmuştur.

o Eko dostu yıkama gibi sağlanır.

o giysileri için hiç bir zarar.

o 100 kez yaklaşık boncuklar geri dönüşüm olabilir.

o Ütü kolaylıkla yapılabilir.

, Sanal susuz makine, teknoloji temizlik alanında iyi yeniliklerden biri olduğu söylenir. Zaten Eko-toplar piyasada getirilmiştir. Bu Eko-topları temizleme teknolojisi üzerinde önemli bir etki yapmış. Bu teknolojinin giriş kesinlikle dünyadaki insanlar üzerinde büyük bir etkiye sahip olacaktır. Su kıtlığı, her milletin bir başbakan konu olarak ele alınır, susuz çamaşır makinesi emin gelecekte bir devrim olacaktır.

Ne zaman bu gizmo bekleyebilirsiniz?

Ürün, 2009 yılının son çeyreğinde piyasaya sürülecektir. Birleşik Krallık'ta en kral çamaşır makinesi üreticilerinden biri için son teknoloji patentli. İngiltere'de yapılan bir ankete göre, İngiltere hanehalkının ortalama su tüketimi, özel amaçla yıkama için, günde 21 litre. Susuz çamaşır makinesinin icadı, çevreciler sadece bulut dokuz, sol değil ama aynı zamanda haber hakkında İngilizler çok mutlu yaptı.

Kadıköy Profilo Servisi
Küçükyalı Profilo Servisi
Sarıgazi Profilo Servisi

No comments:

Post a Comment