Monday 24 October 2011

Kombi Hakkında İlginç Sorular

İşte bazı LCD TV, DVD kombi alıcılar daha sıradışı soru bir seçki. Bizim yerleşik uzman, her biri uygun cevaplar ekledi:

Soru - Neden, DVD oynatıcı, TV / DVD TV programlarını kayıt yapamazsınız? LCD TV, DVD kombi kayıt programları veya mayın arızalı?

Cevap - model çoğu gibi, bir DVD çalar olarak tanımlanan ne varsa, o zaman bunun üzerine programlar kayıt yapabilirim. Sadece canlı programlar veya başka bir yerde zaten DVD'ye kaydedilen olduğunu izleyebilirsiniz.

Soru - My TV yerleşik, DVD oynatıcı ve benim genç çocuk DVD yuvaya bazı marshmallow itti. DVD oynatıcının içinde nasıl temizleyebilirsiniz?

Cevap - Bu tamamen bozmadan bir DVD oynatıcı içini temizlemek çok zordur. Yine de çalışma değildir, çünkü kaybedecek hiçbir şeyiniz olduğunu düşünüyorsanız, biraz alkol deneyebilirsiniz. Pamuklu bir çubukla sonunda bazı koyun ve oyuncunun içinde çok dikkatli bir şekilde silin. Son çare olmadığı sürece yeterli bu gerçekten tavsiye edilmez olduğunu stres değildir.

Soru - Ben ev işlerini yapıyor iken gündüz TV dinleyebilirsiniz telefon, TV / DVD bağlanabilir mi?

Cevap - Hayır, ancak alıcı, LCD TV, DVD kombi modelleri üzerinde bulunan kulaklık soketine takılan kablosuz kulaklık bir çift alabilirsiniz. Dizi iyi bir kulaklık seti, ortalama büyüklükteki bir evin etrafında kolayca ulaşacak.

Soru - DVD oynatıcı, TV / DVD imza atmıştır. Ben bir ay ve dört gün garanti süresi dışında ise garanti kapsamında tamir alabilir miyim?

Bu gri bir alandır. Birleşik Krallık'ta Mal Satışı Yasası altında olsa bile, malların amaca uygun olması ve mahkemeye geldiyse sadece 13 ay sürer, TV / DVD amaç için uygun olmadığını, mahkeme karar verebilir kırık vardı sadece DVD bileşeni. Ancak, Küçük Alacaklar Mahkemesi madde almadan her yere olmayabilir.

Soru - Ben arabanın arka koltuğu TV / DVD müstehcen filmlerini izlemek, bu yasadışı?

Cevap - ekran bir kamusal alan da görüleceği hukuku ihlal olasılığı çok yüksektir. Sıkıca kapalı garaj kapısı garaj iseniz, bu sizin ve vicdan arasında bulunuyor.

Soru - Komşum onun karavanda çok hoş bir yeni LCD TV, DVD kombi vardır. Bence çakmak takılır. Istenmeyen bir TV / DVD benim boş oda var. Benim van çalışmak için bu set nasıl uyum sağlayabilir?

Cevap - yatak odanızın bir şebeke gerilimi ihtiyaçlarını ise karavan, 12 volt üzerinde çalışan takımlar; Birleşik Krallık'ta 240 volt. Bu nedenle yatak odasında bir karavanın içine hareket edemez. Peki, size göstermek için oraya taşıyabilirsiniz, ama işe yaramadı.

Sıradan biraz dışarı soruları görmek için her zaman ferahlatıcı; normal olanlardan bir değişiklik yapar. Umarım cevaplar aydınlatıcı bulundu.

Beyoğlu kombi servisi

Bakırköy kombi servisi

Avcılar kombi servisi

No comments:

Post a Comment