Wednesday 26 October 2011

Renz Kombi S Manuel Plastik Spiral Cilt Makinesi sınıflandırma - aristonservisim.gen.tr/

Renz plastik tarak bağlayıcı makine ararken görmek için büyük bir isim. Cihazlarının, Kombi S, kesinlikle, ofisinizde böyle bir şeye ihtiyacı olup olmadığını bakmak gerekir şeydir. Bu ürün bir göz atın ve ne tür bir not alır ....

En önemli özellikleri nelerdir:

• Kombi S çok iyi delme kapasitesine sahiptir. Her asansör ile 25 yaprak kağıt ele almak mümkün. Bu kadar bir çok malzeme ile çalışıyorsanız kullanışlı olabilir saatte 5.000 sayfa ekleyebilirsiniz.

• Bu makine 3 / 16 tüm farklı kalınlıklarda tarak "2 yol" ile uyumlu. Bu, en az 10 sayfa veya 500 kadar, bu makinenin çok yönlü kılan içeren bir belge bağlamak mümkündür. Bu cihaz ile saatte 200'den fazla kitap bağlamak mümkün, bu yüzden eğer sık ​​sık bağlama iyi bir seçimdir.

• Bu cihazın pimleri tamamen kapatılabilen. Bu boyutları değişen belgeler oluşturmak için mümkün kılar. Letter boyutlu kitaplar oluşturmak için sınırlı değil, bu yüzden bir sürü yaratıcı özgürlük gerekir. Kitaplar olabilir maksimum uzunluğu 13.5.

• Kombi S yumruk marjı kontrolü ayarlanabilir bir derinliği vardır. Bu özelliği kullanmak, delikler kağıdın kenarından ne kadar uzakta kontrol etmek ve böylece çok daha dayanıklı olan kitaplar kadar rüzgar olacaksınız. Bu belgenizin sayfaları kolayca dışarı yırtık olmayacak ki emin olmak istiyorsanız benim için büyük bir özelliktir.

Çalışma alanı biraz boşluk kaydetmek mümkün olacak, böylece • Bu makine özellikle büyük değildir. Bu 19.3 "(genişlik) x 14,2" (derinlik) x 3.5 "(yükseklik) ölçer. Bu kompakt, hafif bir ortalama değil. Ancak, sadece çünkü. Bu bir ağır plastik, metal parçalar ile bir çok dayanıklı bir cihaz. tarak açıcı.

• Kombi S, delme ve bağlama için ayrı kolları vardır. Ayrıca delikli konum olarak en kısa sürede açık bir tarak sayfaları yerleştirmek için izin verirken, iki kulplu sürecini hızlandırabilir. Bu sırayla tutmaya yardımcı olacaktır. (Başka bir zaman tasarrufu.)

Ne daha iyi olabilirdi:

• Kombi S iki kolları olduğunu büyük olsa da, onlar gerçekten sadece sağ elini kullanan insanlar tarafından rahatlıkla kullanılan olabilir. Ofisinizde herkes solak bu bir sorun oluşturabilir.

• Bu makine tamamen manuel, yani bir elektrikli cihazın kolaylık istiyorsanız iyi bir seçim değil.

Genel not: A-.

Renz Kombi S çok etkileyici bir plastik tarak ciltleme makinesi ve piyasada böyle bir cihaz için eğer büyük bir seçim olacaktır. Delme ve bağlama kapasitesi, manuel bir cihaz için müthiş olan ve her zaman sadece küçük bir miktar kitap önemli sayıda yumruk ve ilzama güzel olduğunu bulmak için gidiyoruz. Kolları yerleştirme southpaws için sakıncalı iken, bu, mutlu olmak için gidiyoruz iyi tasarlanmış ve iyi yapılmış bir makine. Bu yüzden bugün ofisiniz için Combi S ve bağlayıcı başlayın!

No comments:

Post a Comment