Wednesday 26 October 2011

Renz Combi E Elektrik Tarak Ciltleme Makinesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler - profiloservisim.net/

İyi bir elektrikli tarak ciltleme makinesi gerçekten çok az bir süre içinde bu önemli belgeler bitirmek yardımcı olabilir. Bir özellikle iyi bir Renz Kombi E. 'nin, bu ürün hakkında bilmeniz gereken tüm. Check it out

1 Delme kapasitesi: Kombi E mükemmel bir delme kapasitesine sahiptir. Bir defada 25 yaprak 20 lb. Bond kağıt yumruk inanılmaz bir yeteneği vardır. Bir saat boyunca, herhangi bir tarak ciltleme makinesi en yüksek miktarda biridir 10.000 sayfa kadar işleme mümkündür.

2. Punch uzunluğu ve kenar boşluğu kontrolü: kapatılabilen ölür, çünkü bu makine ile farklı boyutlarda kağıt yumruk mümkün olacaktır . Belgeleriniz, mektup ve legal boyutlu kağıt ile çalışmanıza olanak sağlayan 13.5 inç uzunluğunda olabilir. Tam yumruk marj kontrolü ayarlanabilir derinliği sayesinde delikli olacak, seçtiğiniz ne boyutunda kağıt olursa olsun, siz karar verebilirsiniz. Bu özellik, kitap şiddetle, onlar ne kadar kalın olursa olsun bağlı olacak şekilde marjının derinliğini kontrol etmek için izin verir.

3. Bağlama kapasitesi: tarak bağlayıcı ile ilgili en büyük şeylerden biri, 500 sayfa içeren uzun belgeleri bağlamak için kullanabilirsiniz . Kalın kitaplar için tasarlanmış 2-inç olanlar da dahil olmak üzere tüm boyutları, tarak kabul ettiğinden, Combi E kesinlikle bu konuda size yardımcı olabilir. Bu şekilde, belgelerinizi istediğiniz uzunlukta olabilir. Ayrıca, bu cihaz ne boyları ne olursa olsun hızla yok kitap bağlayacak. Aslında, bu saatte 300 belgelere bağlayabilirsiniz.

4. Makine tasarımı:. Boyutları 19.3 vardır çünkü Kombi E "(uzunluk) x 19,7" (genişlik) x 9,9 "(yükseklik) oda makul kadar almak olacak Bu biraz altında 80 ağırlığında, aynı zamanda ağır bir bit bulunuyor. kilo, bu yüzden garip bir deneyim olabilir taşınması Ayrıca, solak insanlar biriminin sağ tarafında yer olarak görülmeye kullanmak için cihazın tarak açma / kapama kolu biraz zor olabilir.

5. Çalışma: Bu bir elektrikli makine delme mekanizması faaliyet gösteren bir ayak pedalı ile birlikte geliyor. Ellerinizi bağlama için serbest kalmak için izin verirken, büyük ölçüde delme için bir ayak pedalı kullanma süreci hızlandırır. Hep birlikte, bu, hızlı ve kolay Combi E kitap hale getirir.

6. Özel özellikler: Combi E "kalın, bu yüzden bile ağır hisse senetleri ve plastik kapakları Sonuç olarak kullanmak mümkün olacak kadar 0,1 öğeleri yumruk, makine, bir yıllık garanti ile geliyor .

Sonuç:

Renz Kombi E ile ilgili çok iyi şeyler hız ve bağlama kapasitesi olan kapatılabilen ölür ve kalın öğeleri yumruk yeteneği vardır. Hemen hemen hiçbir zaman mükemmel sonuçlar verebilir bir tarak ciltleme makinesi gerekiyorsa mükemmel bir seçim olacaktır. Kolu pozisyon, bazı kullanıcılar için garip olacak olsa da, bu gerçekten denenmeye değer bir makine

No comments:

Post a Comment