Wednesday 26 October 2011

Kombiler Avantajları -

Karma veya kombi, özel ısıtma ve sıcak su sistemleri, daha kompakt olan evler için idealdir. Yerden tasarruf özelliği yanı sıra aynı zamanda ihtiyaç duydukları enerji açısından son derece verimli olan düşünce olarak popüler bir seçimdir. Çoğu ev faturaları zam daha hızlı bir oranda her yıl yukarı doğru helezonik ile, mümkün olan her yerde tasarruf yapmak için denemek için önemlidir. Ayrıca, kombi, onlar çok daha verimli olarak diğer daha geleneksel sistemlerde olduğu gibi, çevreye olduğu kadar zarar neden olmaz.

Kombi fatura tasarrufu sağlayabilir nasıl merak ediyorsanız, diğer büyük tasarımların aksine herhangi bir sıcak su deposu, çünkü o zaman öncelikle. Onlar sadece su, ısı ve gerekli olduğunda, ısıtma veya yıkama amaçları için.

Yukarıda belirtilen yararlarının yanı sıra en modern kombi ile birlikte başka bir avantajı var. Bu da yüklemek çok kolay olmasıdır. Sıcak su silindir, geniş boru işleri, ve çatı tank eksikliği minimal miktarda çaba ile sabit olması anlamına gelir. Ayrıca, böyle basit bir tasarım, çok daha kolay ve ucuz korumak yanı sıra düzeltmek için olduğu anlamına gelir. Sizin bir hata geliştirmek için ise o zaman kalk ve yeniden yayınlanmaya bir onarım firma küçük bir servet ödemek zorunda değildir.

Kombilerin bir diğer önemli tasarım yönü değil, tüm baca gazları kullanılmamış olmasıdır. Kombi ısı ayıklanır ve sistem yeniden bir yüzdesi var. Bu çok daha verimli bir sürü ısı, baca gazları ile yok olan geleneksel bir ısıtma sistemi kurmak.

Isıtma sistemi için doğru olduğuna karar vermeden önce, ısıtma yanı sıra cihazın saklamak için kullanılabilir alanı ihtiyacı dikkate almak önemlidir. Onlar zarar şekilde bir mutfak veya banyo dolap kolayca monte edilebilir. Bu büyük tank ve geniş boru çalışmaları ile zemin ve duvar alanı birçok metre kadar sürebilir diğer ısıtma sistemleri ile zor durumda.

Sonra sadece bir kombi yeterli daha fazla olmalıdır, ancak birçok insan ev ve bir kaç farklı banyo varsa mutlaka bir kombi en iyi seçim olmayabilir varsa, evinizde banyolar düşünülerek sayısı tutun gitmek için.

Kombi kontrol bazı element belirli bir sıcaklık ulaşıncaya kadar su ne kadar sınırlandırmak için tasarlanmıştır anladığımız zaman, bu anlık olabilir ya da bir veya iki dakika sürebilir.

Sıcak su ısıtıcısı, genellikle evde enerjinin en büyük tüketici olarak, bu alanda tasarruf yapmak için nasıl seçeneklerini keşfetmek için mantıklı. Kredi kartı satın almak için önce yeni bir sistem, maliyet ofset yardımcı olabilir bölgenizde bulunan herhangi bir özel kredi veya hibe olup olmadığını öğrenmek için biraz araştırma yapmak.

No comments:

Post a Comment